Хіти тижня. Суперник відмовився продовжувати бій: Непереможний український боксер відзначився яскравим тріумфом у Києві (відео)

Чемпіон WBO Oriental в легкій вазі Денис Берінчик в Києві провів бій проти колумбійця Хосе Луїса Прієто (26-5, 17 КО).

Наш Берінчик домінував в рингу, і суперник в результаті відмовився виходити на шостий раунд. Таким чином, український боксер здобув перемогу технічним нокаутом, повідомляють Патріоти України.

Для українця ця перемога стала дев'ятою в дев'яти боях на професійному рингу. Шість разів наш боксер завершував бої достроково.

Відзначимо, що Берінчик в черговий раз влаштував справжнє шоу під час виходу на ринг - боксер дістався до рингу верхи на коні під козацький марш. При цьому він був одягнений в червоні шаровари, а також загорнувся в український прапор.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...