Хіти тижня. Свято вийшло на славу: Під час бою Ф'юрі з Сефері уболівальники супротивників влаштували жорстку бійку (відео)

За межами рингу було більше боротьби, ніж на ньому.

Бій між Тайсоном Ф'юрі та Сефером Сефері залишиться в пам'яті фанатів не лише завдяки танцям, поцілунку албанця та кумедним витівкам британця, зазначають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Під час самого поєдинку деякі вболівальники влаштували масову бійку просто у залі. Той самий випадок, коли за межами рингу було більше боротьби, ніж на ньому.

Сутичка сталася у другому раунді. Навіть самі боксери припинили бій, аби подивитися на іншу, не менш захопливу бійку. Нагадаємо, що у головному бою перемогу здобув Тайсон Ф'юрі. Раніше ці боксери провели найкумеднішу дуель поглядів в історії боксу.

Опублікував: Інна Мартинчук

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...