Хіти тижня. Світлина з-під Ради облетіла світ: Письменник та ветеран війни з викрученими руками, втоптаний у сніг аваківцями-матюкальниками (відео)

Це Микита Кашницький - дитячий письменник, фронтовик і майданівець.

Микита - колишній російськомовний патріот, який у 2014 році перейшов на українську., пише Андрій Ніцой, передають Патріоти України.

"Абсолютно мирна, віруюча людина. Його зброя - це його слово і переконання. Він вільна людина. А такі як раз і становлять небезпеку для цієї влади.
Нині точиться дискусія щодо кризи навколо знесення наметового містечка під парламентом.

Вона нагадує мені інші дискусії: про вчинки і вбивство Сашка Білого, Лісника, про діяльність Саакашвілі і організовані ним марші. Я не беру участь в цих дискусіях. Я хочу допомогти Микиті Кашницькому вийти з лікарні і не потрапити у в'язницю. А влада..., влада сама просувається до самознищення. Наше завдання не дати їй знищити українську державу і українських патріотів..."

Опублікував: Олег Устименко

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...