Хіти тижня. Свобода-несвобода: Пугачова обирає життя в Європі і залишає Росію

За даними ЗМІ, нещодавно Примадонна разом з сім'єю відвідала Кіпр, де разом з чоловіком - Максимом Галкіним - придбала апартаменти.

Алла Пугачова. Фото:Replyua.net

Примадонна російської естради Алла Пугачова планує покинути Росію і подорожувати по Європі. Для цього співачка збирається придбати громадянство Кіпру і купити там нерухомість. Про це повідомив Собеседник, передають Патріоти України.

Алла Пугачова знову шокувала шанувальників своїми домашніми знімками. Співачка в черговий раз виставила фотографію без макіяжу. У ній абсолютно неможливо впізнати ту Примадонну, якою захоплюються мільйони шанувальників. Але Пугачова, судячи з усього, комплексами не страждає і хоче, щоб глядач приймав її, якою вона є. "З легким паром", - написала зірка.

Тим часом співачку зараз більше цікавлять питання не власної зовнішності, а нерухомості. Днями Примадонна разом з Максимом Галкіним та дітьми побувала на Кіпрі. За деякими даними, там зоряне сімейство придбало апартаменти в одному з найпрестижніших районів - Неаполіс.

"Тим, хто купує житло від двох мільйонів доларів, автоматично дають громадянство," - повідомили виданню.

Мати паспорт і можливість пересуватися по Європі без віз Алла мріє давно. Питання, чи виїде Пугачова назовсім, поки не стоїть, але з'являтися в Росії співачка буде набагато рідше.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...