Хіти тижня. "Свої люди"? Савченко розповіла, чому не свідчитиме у справі Рубана

Нардеп зазначила, що інформація про її відрядження була доступна співробітникам СБУ.

Фото: ЗМІ

Народний депутат Надія Савченко повідомила, що з 12 по 16 березня перебуває з робочою поїздкою у Страсбурзі, повідомляють Патріоти України.

За словами нардепа, це відрядження вона оформила згідно з процедурою, тому співробітники Служби безпеки України мали знати про її від'їзд. Про це йдеться в офіційному листі нардепа до голови СБУ Василя Грицака, який Савченко виклала на своїй сторінці у Facebook.

"Про зазначений виїзд я надала офіційне повідомлення в Перший відділ апарату Верховної Ради України, у встановлений законом спосіб. Таким чином, вказана інформація мною не приховувалася, отже була доступна Вашим підлеглим", - йдеться у листі. Також Савченко зазначила, що вона особисто виклик на допит у справі Рубана не отримувала." Засоби масової інформаціє не є офіційнимнадійним джерелом сповіщення",- написала Савченко.

Нагадаємо, народного депутата Надію Савченко викликали на допит 13 березня по справі проти голови "Центру визволення полонених" Володимира Рубана, однак вона вранці 12 березня залишила Україну для участі у міжнародній конференції.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...