Хіти тижня. "Сидів на ліжку, дивився у телефон. Потім просто впав і все": Загадкова смерть дитини на Тернопільщині шокувала українців (відео)

Нічого не віщувало біди, хлопчик навіть не скаржився на самопочуття.

Напередодні в Тернопільській області раптово померла дев'ятирічна дитина. Похорони загиблого відбудуться 27 лютого. Судово-медична експертиза встановила справжню причину смерті. Про це інформує "Т1 Новини" на YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Вчителі та однокласники шоковані тим, що сталося не менше, ніж батьки. Кажуть, хлопчик ніколи серйозно не хворів. "Щира та відкрита дитина", - так відгукуються про загиблого педагоги.

Сімейний лікар Віталій Дударенко стверджує: "Хлопчик був досить активним, хворів не часто. Часом хворів на ГРВІ, але лікувався самостійно, вдома. До нас за допомогою не звертався".

Батько Микола Дмитерко також поділився подробицями трагедії. Стверджує, що нічого не віщувало біди, хлопчик навіть не скаржився на самопочуття. "Сидів на ліжку, дивився у телефон. Потім просто впав і все", - говорить він.

Також уточнюється, що судово-медична експертиза встановила справжню причину смерті хлопчика. Виявляється, у нього вроджена аневризма головного мозку. Подібне захворювання може роками не проявлятися у пацієнтів і часто виявляється випадково, наприклад, під час обстеження.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...