Хіти тижня. "Сильпо стайл. Стыдно за нацию": У мережі підняли на сміх відкриття виставки у Львові (фото)

У мережі висміяли виставку під назвою "Венеція - це стан душі", яка пройшла у Львові. Дивні наряди гостей стали приводом для глузувань користувачів в соцмережах.

Знімки опублікували в співтоваристві "Рагулі" у Facebook, передають Патріоти України.

"Пишуть, що у Львові відбулося відкриття виставки "Венеція - це стан душі". Судячи з фотографій, відкрили все-таки виставку "Венеція - це стан", - написали на сторінці.

Користувачі мережі пишуть свої враження у коментарях. "Виглядає, як театр Карабас-Барабас", - написав Роман Байда. "Сільпо стайл. Чесно, соромно за націю", - відреагувала Олена Оксютенко. "Клоуни втекли з цирку?" - поцікавився Віталій Ковальов.

"Подивилася, пораділа за учасників: їм було весело - на здоров'я! Пошкодувала коментуючих, ви себе в дзеркало бачили, а своїх рідних, особливо мам і бабусь? Що тепер, будете ходити з ними по вулиці на відстані 2-3 метрів, щоб випадково люди не подумали, що ці старі виродки ваші рідні? Таня, міняйте тональність, не то высмеиваете. У нормальних суспільствах таке - моветон", - висловилася Ольга Червінська.

Опублікував: Олег Устименко

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...