Хіти тижня. "Ты негодяй, кнопка, бл*дь": Кернес "накинувся" на обурених підвищенням цін на проїзд харків'ян (відео)

Міський голова Харкова не раз потрапляв у скандали та дозволяв собі вживати нецензурну лексику на публіці. Так, 27 лютого він обматюкав та назвав дебілами активістів, які протестують проти підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті, повідомляють Патріоти України.

Скандальний інцидент трапився під час засідання Харківської міської ради. На сесії депутати підтримали рішення виконавчого комітету про підвищення цін на проїзд у трамваях і тролейбусах до 6 гривень, а в метро до 8 гривень.

Через підняття тарифів на сесію міськради прийшли майже два десятки незадоволених харків'ян. Вони скандували "Кернеса – у відставку" та вимагали виконати рішення суду про призупинення дії нових тарифів на проїзд у транспорті. Активісти також попросили Кернеса надати слово депутату Верховної Ради Віталію Купрію.

"Шановні депутати! Хто хоче дати слово ось цим буйно-гучним дебілам, прошу проголосувати", – звернувся Кернес до міськради у відповідь на прохання мітингувальників. Але більшість депутатів проголосувала проти виступу Купрія.

Окрім цього, Кернес грубо висловився в сторону колишнього депутата Харківської міськради і активіста Дмитра Мариніна. "Послухай, ти, негіднику, ти не вмієш розмовляти з людьми, ти розумієш це чи ні? Виведи свою групу людей звідси. І досить тут взагалі нам вказувати. Ти кнопка, бл*дь, ти зрозумів чи ні?", – сказав Кернес.

Кернес обматюкав активіста Дмитра Мариніна:

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...