Хіти тижня. "Ты туда не ходи...": Українців попереджають про небезпеку в літній період

Для того, щоб не потрапити в небезпечну ситуацію, краще на якийсь час відмовитися від відвідування деяких місць.

У лісах України через теплу і суху погоду прокинулися змії - як безпечні вужі, так і отруйні гадюки. Українців просять бути обережними з плазунами і при цьому не завдавати їм шкоди, оскільки змії є невід'ємною частиною екосистеми. «Щоб уникнути небезпеки під час перебування в лісі або степу, слід дотримуватися елементарних заходів безпеки, а саме - бути пильними, носити закрите взуття, збираючи гриби чи ягоди, відвертати високу траву або чагарники палицею», - відзначили в прес-службі «Кіївоблагролісу», передають Патріоти України.

Людям також нагадали, що отруйна лісова або звичайна гадюка поширена на Поліссі та в лісостеповій смузі, найчастіше оселяється в листяних і змішаних лісах, на болотах, серед чагарників; любить вологі місця, хоча досить часто зустрічається і в сухих.
Відзначимо, українців також попросили не купатися в фонтанах і не пити з них воду. Граніт, з якого найчастіше зроблена чаша фонтану, дуже слизький, воду знезаражують сильнодіючою речовиною, крім того фонтан може вдарити струмом, оскільки працює за допомогою електрообладнання.
Опублікував: Олег Устименко

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...