Хіти тижня. "Так, вам здалося, це у неї свисток": Росія розсмішила сувеніром до ЧС-2018 (фотофакт)

Користувачів мережі розсмішив сувенір Росії до чемпіонату світу-2018 у вигляді матрьошки-арбітра.

Фотографії сувеніра, на якому матрьошка зображена з червоним свистком у роті, активно поширюються в соцмережах, передають Патріоти України.

Користувачі активно коментують "креатив" росіян, висловлюючи своє здивування і збентеження. "Я так розумію в роті у цієї матрьошки свисток? У Казані, напередодні чемпіонату світу, змогли створити збірний образ збірної Росії з футболу", - прокоментував блогер "Дніпро Бандерівський" в Twitter.

"Матрьошка з м'ячем. Так, вам здалося, це у неї свисток", "збірний образ збірної, уболівальників і країни", "ну і свисток!" "порнографія, 18+" "боюся навіть думати, що зображено на матрьошках всередині цієї", "чемпіонат ще не почався, а вже натякають, що буде російська збірна робити на ЧС-2018", "якби м'яч не намалювали..." - сміються користувачі мережі.


Опублікував: Олег Устименко

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...