Хіти тижня. ''Так выглядит ад'': Мережу вразили фото іспанського журналіста з Донбасу

Іспанський журналіст Ману Брабо опублікував красномовні фото натовпів жителів ''ЛНР'' на пункті пропуску "Станиця Луганська". Всі вони намагаються потрапити на вільну територію України, щоб забезпечити себе засобами для існування, повідомляють Патріоти України.

Серією фото він поділився на своїй сторінці в Instagram. Зазначимо, що перша світлина була зроблена у лютому 2019 року, а решта — в лютому 2018 року.

"Українці чекають черги, щоб увійти в контрольовану урядом зону на перетин кордону між Україною та самопроголошеною "ЛНР" у Станиці Луганській, Луганська область, Україна. 7 лютого 2019 року", — йдеться у пості.

Фото Брабо викликали великий резонанс в мережі і стали ширитися сторінками користувачів. Люди жахнулися ситуацією у зруйнованому російською війною регіоні й залишили під фото безліч коментарів з осудом.

"Так виглядає пекло", "Лютий 2019. А у 2014 стояли так, не пускаючи ЗСУ", "Головне, що вони вважають себе невинуватими. Ще й ображаються на Україну. Просто безмозкі", "Це страшно", "Це наслідки вибору цих людей", "Народ, який категорично відмовляється приймати хоч якусь відповідальність за наслідки своєї поведінки. І/або бездіяльності", — обурюються під фото іспанського журналіста.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...