Хіти тижня. Такі "скрепи": Улюблений актор Путіна потрапив у ЛГБТ-скандал (фото)

Він посміявся над патріотичними висловлюваннями росіян, викликавши шквал критики на свою адресу.

Фото: iz.ru

Відомий своїми скандальними витівками російський артист Олексій Панін, який називає себе улюбленим актором президента Росії Володимира Путіна, потрапив у черговий конфлікт. Скандальний пост був опублікований в Instagram-акаунті Паніна.

Не дозволимо всяким геям і лесбіянкам розвалити нашу могутню Росію! Ми великий народ! Не треба "зас*рати" мізки нашим дітям! Ми і без вас, що хочеш, заср*м! РОСІЯ ВПЕРЕД!"- написав актор.


У пості Панін розмістив фотоколаж, на першій частині якого сидять кілька молодих дівчат з символікою ЛГБТ-активістів, а в другій - молоді люди у формі ВДВ, які сидять на вулиці серед розкиданого сміття. Запис викликав бурхливу реакцію у підписників актора. Вони почали обурюватися, чому ж Панін досі живе в РФ, а не переїжджає в будь-яку вільну країну.


Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...