Хіти тижня. "Такие люди не нужны нашей стране": У РФ відверто розповіли про "утилізацію" терористів "ЛДНР" у Сирії (відео)

Знайомі бійців "ПВК Вагнера" ​​розповіли про те, як ті загинули в Сирії.

Бойцы "Сирийских демократических сил"Метою ПВК "Вагнер" є не тільки охорона нафтопроводів, але і "утилізація" ветеранів Донбасу.

Про це заявив отаман козацького товариства "Ховріно" Євген Шабаев в відеоінтерв'ю "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

Загибель росіян, які воюють в складі так званої "ПВК Вагнера", при невдалій спробі наступу на позиції арабсько-курдських "сирійських демократичних сил" в районі сирійського міста Дейр-ез-Зор, на східному березі річки Євфрат, вже другий тиждень не сходить зі сторінок світових ЗМІ. Число загиблих в різних джерелах, як і раніше сильно різниться - від десятків до сотень людей. Офіційно Росія як і раніше не визнає загибелі своїх громадян: лише в заяві представника МЗС Марії Захарової розпливчасто йдеться про "можливу загибель п'ятьох росіян".

Казак Алексей Митин, який загинув у Сирії"Такі люди не потрібні у нашій країні (Росія - Ред.). Так що крім нафтової мети була і "утилізація" ветеранів Донбасу. Власне, цим вони і займаються. Більшість першого, другого і третього сирійського набору, люди, що пройшли серйозну підготовку, були зачищені, а точніше - відправлені до артпідготовки на штурм сирійських міст", - підкреслив Євген Шабаев.


Опублікував: Evora

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...