Хіти тижня. Таких білок ви ще не бачили: Шведський фотограф-аматор поділився результатами багаторічних полювань (фотофакти)

Чоловік створює декорації для білочок і насолоджується товариством пухнастих звірят.

Звичайний тесля Герт Вегг жив спокійним і розміреним життям в маленькому будиночку на околиці лісу в Швеції. Однак 6 років тому багато що змінилося, коли до чоловіка в гості завітала лисиця, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Він відразу ж втік на кухню і через мить приніс пухнастій красуні трохи м'яса.

Через пару днів лисиця знову прийшла за їжею, а через тиждень навідалася знову. Руда незабаром так осміліла, що зайшла навіть на балкон, де у Герта зберігався інвентар для фотозйомки. І той навіть зробив кілька фотографій.

А через якийсь час чоловік виявив на балконі білку, і ця зустріч остаточно перевернула його життя. Герт дуже любив природу і відразу вирішив, що буде підгодовувати місцевих звірків. Він почав залишати хвостатим стрибунцям горіхи і насіннячка, а білки все частіше приходили в гості, дозволяючи себе фотографувати.

Завдяки цьому Герта і прозвали заклинателем білок. Коли дивишся на ці дивовижні світлини, то ніяк не можеш повірити, що всі вони справжні.

«Хтось сумнівається в справжності фото і підозрює мене в використанні Фотошопа. Просто смішно. Приходьте в гості і подивіться на все своїми очима», - каже чоловік.

«Я просто кладу горішки у всякі цікаві штуки і терпляче чекаю. Звичайно, деколи потрібно не один день чекати вдалого моменту ... »

Благо розваги білок відбуваються у Герта Вегга під вікном, тому чоловік може робити свою справу прямо з кухні. Раніше Герт обожнював подорожувати і встиг поїздити по світу. Але тепер йому подобається жити в тій казці, яку облаштував він сам.

Чоловік створює декорації для білочок і насолоджується товариством пухнастих звірят. Для своєї улюблениці тесля зібрав справжній будиночок, а коли у тій з'явилося троє бельчат - побудував ще один. Причому ці конструкції він встановив на даху власного будинку.

«Білочки такі різні, і я намагаюся це передати на фото. Одні їдять прямо з рук і заходять в будинок, а інші до себе і близько не підпускають ».

За свої фотографії Герт Вегг вже отримав чимало цінних нагород, проте він не збирається зупинятися, адже дружба зі звірками вже стала невід'ємною частиною його життя.

Благодаря этим снимкам Герта Веггена и прозвали заклинателем белок. Когда смотришь на эти удивительные фото, то никак не можешь поверить, что все они настоящие.

«Кто-то сомневается в подлинности фото и подозревает меня в использовании Фотошопа. Просто смешно. Приходите в гости и посмотрите на всё своими глазами».

«Я просто кладу орешки во всякие интереснейшие штуки и терпеливо жду. Конечно, порой нужно не один день ожидать удачного момента...»

Благо развлечения белок происходят у Герта Веггена под окном, поэтому он может фотографировать зверьков прямо из кухни.

Ранее Герт обожал путешествовать и успел поездить по миру. Но теперь ему нравится жить в той сказке, которую пишет он сам.

Мужчина создает декорации для белочек и наслаждается обществом этих пушистых зверьков. Для своей любимицы он собрал настоящий домик, а когда у той появилось трое бельчат — построил еще один. Причем эти конструкции он установил на крыше собственного дома.

«Белочки такие разные, и я пытаюсь это передать на фото. Одни едят прямо из рук и заходят в дом, а другие к себе и близко не подпускают».

За свои фотографии Герт Вегген уже получил немало ценных наград, однако он не собирается останавливаться, ведь дружба с этими милыми зверьками уже стала неотъемлемой частью его жизни.

Недавно мы показывали работы с фотоконкурса National Geographic, собравшего лучшие снимки за 2018 год. А также рассказывали историю китайского фотографа Ли Гуана, который таинственно исчез после публикации скандальных работ. Всё-таки работа фотографа не так безопасна, как может показаться на первый взгляд...

А тебе понравились эти милые белки? Смог бы жить с ними под одной крышей, как вышеупомянутый Герт Вегген?

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...