Хіти тижня. Тальков-молодший розповів, як п'яним їхав воювати на Донбас

Спадкоємець знаменитого рок-музиканта Ігоря Талькова, Ігор Тальков-молодший розповів, як його п'яного силою знімали з автобуса, що слідував на Донбас, коли він рвався воювати.

Ігор Тальков-молодший

Про це він заявив в інтерв'ю виданню "Комсомольская правда", передають Патріоти України.

"Донбас - больна для мене тема, я написав пісні "Братні народи", "Україна і Росія". Я відчув шок, коли в 2014 році на Донбасі почалася війна. У мене кипіла кров. Тоді я ще вживав алкоголь. Якось мене, п'яного, силою з автобуса зняли друзі. Я їхав воювати. Але потім мене люди напоумили: "Твоя зброя - пісня", - каже співак.

Крім того, за словами спадкоємця знаменитого співака, його ім'я значиться в списках сайту Миротворець. Тому він не їздить на Донбас з концертами своєї групи "Мирімир", нібито через побоювання, що його там вб'ють. "Слово "Мирімир" до мене прийшло в Луганську, я там довго жив. До речі, українська влада занесла мої дані в список сайту "Миротворець" як сепаратиста. Я постійно рвуся туди на концерт, але мене не пускають близькі. Кажуть, що мене там вб'ють", - продовжує Тальков-молодший.

Що стосується Криму, то, за словами сина зірки 90-х, минулого літа він дав там півсотні концертів: "Минулого літа я давав в Криму 50 концертів і закохався в півострів. Там, до речі, в міжсезоння можна жити: житло знімати - ціни доступні, хоча продукти дорогі".

Опублікував: Олег Устименко

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...