Хіти тижня. Тепер їжте "рускій мір" досхочу: Сумна історія українофобської сім'ї, яка втекла до Росії від "репресій Хунти"

Сім'я ватників з Дніпра втекла від "фОшистів" у Росію до "кращого життя". Тепер живуть у будинку з обдертими шпалерами, без грошей і документів.

Користувачів інтернету розбурхала історія сім'ї прихильників "русского міра", які втекли з Дніпра в Росію від "репресій". Відповідний пост розміщено на сторінці Vitauskas у Twitter, передають Патріоти України.

"Вони хотіли в "русскій мір", і їхня мрія збулася. Сім'я ватників з Дніпра втекла від "фОшистів" у Росію до "кращого життя". Тепер живуть у будинку з обдертими шпалерами, без грошей і документів. А органи опіки погрожують відібрати неповнолітніх дітей", - сказано в повідомленні.

Як уточнює mk.ru, сім'я з шістьма дітьми перебралася в Смоленську область у кінці зими 2017 року, нібито рятуючись від "репресій". За словами жінки, після Майдану і початку бойових дій на Донбасі жити в Україні стало гірше.

"Говорити рідною не дозволяли. Школи російські позакривали всі. А у мене діти ніякої іншої мови не розуміють. Вони скотилися на повні "двійки", так як математика на українській, Пушкіна викладають як зарубіжну літературу, Гоголя... З розуму всі посходили?! Дніпропетровськ завжди був російським містом, тому, може бути, наших тут затискали ще сильніше, ніж всюди", - заявила вона.

Жінка обурилася, що в Україні їх змушували платити податок на АТО, але найбільше лякало те, що можуть забрати на фронт.

Тепер же сім'я "біженців" скаржиться, що в Росії їм виявилися не раді. У них можуть відібрати дітей, а їх самих депортувати через порушення міграційного законодавства. Крім того, і сусіди до них налаштовані вороже: спочатку отруїли кота, потім собаку.

Видання додає, що сім'я живе дуже бідно, шпалери здерті зі стін, оголилася бетонна основа. У будинку взимку дуже холодно.

Опублікував: Олег Устименко

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...

Оце так: Журналісти закликали військове керівництво замінити речницю ОК Південь

вівторок, 16 квітень 2024, 22:51

Майже сотня журналістів та представників ЗМІ вимагає від військового керівництва замінити керівницю об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк через «заборону висвітлювати воєнні злочини РФ в зоні її відповідально...