Хіти тижня. Терорист "ДНР" вибухнув погрозами на адресу українців і зізнався в підготовці теракту проти цивільних

Бойовик пообіцяв викласти ''з укропітеків найбільший неїстівний тризуб на асфальті"...

Терорист, командир розвідувальної роти "ДНР" Максим Тхоржевський з позивним "Ольхон" відкрито зізнався в підготовці теракту проти мирних українців. Свої загрози він опублікував в забороненій в Україні соцмережі ВКонтакте під ніком Василь Петрович, повідомляє в Twitter Necro Mancer, передають Патріоти України.

"Я так розумію, це відкрите визнання в підготовці терактів проти цивільних осіб. Спасибі, що попередив. #Ольхон", - підписав скріншот блогер.

У повідомленні терориста зокрема йдеться про таке: "С "укропитеками" я воюю из идейных соображений . Прощать их не собираюсь , воевать с ними буду всегда и везде. "Укропитеки" для меня, как пыль в доме, которую я убираю во время уборки. И "укропитеки" - это те, кто посмел крикнуть "бандеровское" приветствие и сходить на марш в его честь. И если вы когда-нибудь во время своих маршей "очень патриотично разлетитесь по кустам" или из вашего марша "выложат самый несъедобный тризуб на асфальте" и вас потом зае*утся собирать в мешки черного цвета из полиэтилена, то вы сами напросились", - написав він.

Крім того, він звернувся з погрозами і українською мовою.

"Як ви самі розумієте, за пролиту кров вами треба тримати відповідь. Весь цей час, я провів не дарма, і ми з друзями чудово підготувалися до зустрічі з вами в цьому році. Вас ще занадто багато безкарно бродить по Україні... Так що "жовто -блакитні ху*пльоти", до швидких зустрічей і йдіть потренируйтесь куди-небудь сходіть, щоб нам було цікаво вас" відправляти на Місяць", - написав терорист.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...