Хіти тижня. "Это пи*дец!" - російський комік про майбутнє РФ (відео)

Відомий російський комік-стендапер Ілля Соболєв спробував дати прогноз з приводу того, що буде відбуватися з Росією через десять років.

Ілля Соболєв

В інтерв'ю відомому відеоблогеру Юрію Дудю Соболєв прямо зізнався, що майбутнє РФ його лякає, передають Патріоти України.
"Каждый день я читаю новости и ни одна из них не про то, что что-то улучшилось. Каждая новость о том, что что-то уменьшилось, что-то сломалось, а что-то не получилось. Если смотреть из далека, то это идет уже долго. Я боюсь, что это будет продолжаться каждый день. Боюсь этого пи*деца", - говорить Соболєв.
Дивитися з 1.49.15:

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...