Хіти тижня. Тому і емігрував з родиною до Канади: "Сила, наглость и хамство", - знаменитий російський актор про національний характер співвітчизників (відео)

Зігравший головну роль в картині Андрія Звягінцева «Левіафан» Олексій Серебряков заявив, що національна ідея Росії негативна.

Серебряков у фільмі «Левіафан»

«Если отъехать на 30-50-70 км от Москвы, вы увидите много элементов из 1990-х годов. До сих пор ни знание, ни сообразительность, ни предприимчивость, ни достоинство не являются национальной идеей. Национальной идеей являются сила, наглость и хамство», — зазначив актор у розмові з журналістом Юрієм Дудем, автором програми «вДудь» на сайті YouTube, передають Патріоти України.

Актор також розповів про дачу хабара дорожньому інспекторові. За його словами, це сталося перед інтерв'ю. «Я нарушил немножко. Я не хотел тратить время, а он так хотел эту взятку. И я подумал: «Может, у него трое детей, черт его знает», — сказав Серебряков.

Опублікував: Олег Устименко

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...