Хіти тижня. Топ-корупціонери України проклали 2-кілометрову трубу: З нафтопроводу "Дружба" давно та багато крали

Викрадену з нафтопроводу нафту зберігали в санаторії.

Національна поліція разом зі службою безпеки Укртранснафти виявили на території санаторію Перлина Карпат (Закарпатська обл.) підпільну базу для зберігання викраденої з магістрального нафтопроводу Дружба нафти. Як повідомляє прес-служба компанії, відкачка сировини здійснювалася через врізку до другої черги обвідного нафтопроводу Броди-Держкордон поблизу Мукачева. Врізка була виявлена і ліквідована 21 грудня, передають Патріоти України.

Досліджуючи маршрут нелегального трубовідвіду, довжина якого становить 2 км, правоохоронці і служба безпеки компанії виявили його закінчення на території санаторію Перлина Карпат.

При огляді пансіонату в одному з приміщень виявлені чотири гумові резервуари і насоси для перекачки нафти. Найбільший з резервуарів (25 кубометрів) повністю заповнений вкраденої нафтою, інші (по 10 кубів) - заповнені наполовину.

Проводяться слідчі дії. За фактом зловмисного пошкодження магістрального нафтопроводу відкрито кримінальне провадження.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...