Хіти тижня. Торжество скреп: На Росії тисячі жителів вже втратили майно. У людей закінчується їжа (відео)

В Забайкаллі десятки населених пунктів залишилися без зв'язку внаслідок найпотужнішої за всю історію метеоспостережень повені, а вода впритул підійшла до адміністративного центру регіону Чити.

Про це повідомила 14 липня прес-секретар міністерства територіального розвитку Забайкальського краю Любов Литвинова, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Рух по мосту перекрили ще 11 липня через підмивання опори. Усього на дорогах у Забайкальському краї через повінь постраждало 27 автомобільних мостів, із яких 13 було зруйновано. По двох пошкоджених мостах рух удалося відновити.

13 липня повідомляли, що в Забайкаллі десятки населених пунктів залишилися без зв'язку внаслідок найпотужнішої за всю історію метеоспостережень повені, а вода впритул підійшла до адміністративного центру регіону Чити. Тисячі жителів регіону вже втратили майно внаслідок повені. Підтоплення зафіксовано в шести районах Забайкальського краю. Найважча ситуація у віддалених селищах, відрізаних великою водою. У людей закінчується їжа.

Опублікував: Олег Устименко

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...