Хіти тижня. "Требовал крошить х*хлов": У Києві помітили палкого фаната "русского міра" (фото)

Чоловік говорив по телефону не ховаючись, свідомо провокуючи інших пасажирів.

Фото: ФБ

У Києві, в маршрутці, один з пасажирів, розмовляючи по телефону з якимось співрозмовником з окупованого Донецька, вимагав у того "крошити хохлів". Про це на своїй Facebook сторінці пише волонтер Юлія Зуброва, повідомляють Патріоти України.

За її словами, чоловік говорив по телефону не ховаючись, свідомо провокуючи інших пасажирів. "Ти як, в Донецьку? Придурки стріляють? Заткнули їх? Бийте хохлів, крошіть! Під'їжджаю до голубятні, до жидівської столиці. Ну нічого, скоро ми тут будемо", - висловлювався він.

Пасажири маршрутки намагалися не реагувати на демонстративно зухвалу поведінка чоловіка. "Мовчали всі! Тільки озиралися. Було повно чоловіків і тільки одна жінка, коли виходила, сказала:" Ви думайте добре де говорити і що". Я сфотографувала його і сказала, що за ним уже йдуть, але це його зовсім не злякало... Відчуття безсилля і розпачу, тому що була зі сплячою дитиною на руках і не дала по морді цій тварюці поганій", - не соромиться в словах волонтер. За її інформацією, пасажир сів на маршрутку на станції Миронівка.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...