Хіти тижня. Труну розтрощили: У Росії вирили з могили покійника через несплату "послуг"

В Калузі викопали з могили труну з тілом недавно померлої літньої людини лише тому, що її родичі відмовилися від нав'язаних дорогих послуг належавшого місцевим бандитам ритуального агентства і поховали її власними силами.

Це сталося вночі відразу після траурної церемонії. Приїхавши на кладовище пом'янути старого, його родичі виявили розорену могилу і розбитий труну поруч, передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання Kaluga24.tv.

Один з родичів померлого відразу ж зняв відео, в якому задокументував те, що відбувається. За його словами, напередодні, коли вони ховали покійного, їм загрожував власник місцевого похоронного агентства Денис Войде, який проживає в розкішному котеджі поруч із цвинтарем. Поглумилися над могилою, на думку родичів померлого, саме його працівники і за його наказом. Вони ж розламали труну і викинули всі принесені напередодні вінки і православний хрест. Сім'я покійного вже звернулася із заявою в поліцію. Займатися перевіркою у справі доручено місцевому дільничному.

Цікаво, що раніше "бізнесмен" в сфері ритуальних послуг Денис Войде вже був замішаний в гучному скандалі. Він стався в березні 2017 року, коли працівники похоронного агентства "Ангел", директором якого він був, знущалися над тілом померлої пенсіонерки. Ритуальники кілька разів навмисно кидали труп і навіть плювали на нього. Після того випадку засновники "Ангела" заявили журналістам, що Денис Войде у них більше не працює, а новим директором призначено жінку.

Однак, прибутковий бізнес ритуальних послуг житель Калуги залишати не захотів і навіть відкрив власну справу. А пізніше - взяв під свій "дах" місцеве кладовище Некрасове. Тепер ховати на ньому можна тільки користуючись послугами ритуального агентства Дениса Войде. А що станеться з тими, хто вирішить не переплачувати втридорога, а обійтися власними силами, наочно показано в відео, опублікованому жителями Калуги.

Опублікував: Олег Устименко

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...