Хіти тижня. Труп у валізі: Поліція назвала причину смерті дівчини у Дніпрі

Валізу із тілом 19-річної дівчини знайшли у сміттєвому баці... Схоже її задушили...

Поліцейські розповіли, що стало причиною смерті 19-річної Дарини Белоус, тіло якої знайшли у валізі в сміттєвому баку біля одного з житлових будинків в Дніпрі в п'ятницю, 4 січня, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Так, згідно з висновками судово-медичної експертизи, смерть дівчини настала внаслідок тупої травми шиї та механічної асфіксії (різке розлад дихання через нестачу кисню і надлишку вуглекислого газу в крові і тканинах; задуха).

У зв'язку з цим в рамках кримінального провадження, відкритого за фактом умисного вбивства, поліція вживає заходів, спрямованих на встановлення особи, причетної до злочину. Правоохоронці встановили коло знайомих вбитої. З ними в даний час працюють слідчі.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...