Хіти тижня. Царство небесне... "Як і в бою, мужньо боролися до останнього": На Вінниччині померли два захисники Донбасу

Ярославу Комару у березні виповнилося би 28 років.

Похорон Ярослава Комара на Вінниччині. Фото: 33 канал.

У суботу, 23 лютого, у Вінницькій області померли відразу двоє українських бійців Ярослав Комар і Борис Масленников, які захищали Донбас. Обидва бійці повернулися з війни із серйозними проблемами зі здоров'ям, передають Патріоти України із посиланням на "33kanal".
"Ярослава атакувала важка хвороба під час повернення додому із зони антитерористичної операції. Борис Миколайович протистояв важкому пораненню. Вони, як і в бою, мужньо боролися до останнього...", – сказано в некролозі на сайті Тростянецького районного ради.

Ярослава Комара 24 лютого вже поховали в Тростянці. У березні хлопцеві виповнилося би 28 років. Після двох років, проведених на війні, Ярослав повернувся додому. І вже в Тростянці, його підкосила важка хвороба.

Боєць два роки їй протистояв, однак хвороба зрештою виявилася сильнішою.



"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...