Хіти тижня. Царство небесне... "Його бойовий дух вражав": Загиблий на Донбасі боєць ОСС виявився братом Георгія Гонгадзе (фото)

Йому було лише 22 роки.

Фото: zaxid.net

22-річний боєць ДУК ПС Марян Корчак ( "Хитрий"), який загинув на Донбасі 25 травня в результаті артилерійського обстрілу, був троюрідним братом відомого журналіста Георгія Гонгадзе. Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла вдова журналіста Мирослава Гонгадзе, повідомляють Патріоти України.

"Марян Корчак був родиною, Леся Корчак-Гонгадзе булу его тіткою. Вічна пам'ять", - написала вона.

За словами товаришів по службі, на загиблого Маряна дорівнювались, ним пишалися, ставили його в приклад.

"Його бойовий дух вражав. Завжди врівноважений, впевнений в своїх діях і розважливий боєць - доброволець не раз ставав командиром позицій і ніс на собі велику відповідальність. Прагнув покращувати знання в тактиці і медицині, не раз проходив міжнародні курси", - розповіли в 1-й окремый штурмовый роты ДУК.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...