Хіти тижня. Царство небесне... На 66-му році життя помер знаменитий український актор театру та кіно

Протягом 1990-х - 2000-х Сергій Дмитрович залишався одним з найзапитаніших виконавців у кіно та телефільмах як України так і Росії. Крім акторської майстерності відзначався міцною статурою та чудовою фізичною формою.

3 березня в Івано-Франківську помер народний артист України, актор Сергій Дмитрович Романюк. Сумну новину вже підтвердив міський голова Руслан Марцінків, зазначають Патріоти України.

"До глибини душі зачепила звістка про смерть актора Сергія Романюка...

Попри вік він був сповнений енергії і планів. Готувався до виступів з "Новим театром" і міг дати фору будь-якому молодому. Від нього йшов неймовірний позитив і така душевна, ненав'язлива мудрість. Мало що в цій скромній, простій людині видавало зірку екранів, народного артиста.
Співчуття рідним...

Спочивайте з миром! Ми неодмінно пам'ятатимемо Сергія Романюка великого актора і Людину!", - написав у Фейсбуці Руслан Марцінків.

Сергій Дмитрович Романюк народився 21 липня 1953 року в українському місті Кривому Розі Дніпропетровської області. Дитинство пройшло у Новограді-Волинському Житомирської області – сюди переселилися батьки у 1961 році. Закінчив Студію Національного українського драматичного театру ім. І.Франка (1973 р.).
З 1972 року – актор Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру імені Івана Франка. Багато знімався в кіно. Знявся в кліпі групи ВІА Гра – Біология (2004).
Актор знявся у більш ніж 40 фільмах.Найбільш відомі фільми: «Роксолана», «Чорна Рада», «День народження буржуя 2», «Мамай», «Повернення Мухтара 2», «Іван Сила». Також він зіграв роль Митрополита Андрея Шептицького у фільмі «Владика Андрей».

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...