Хіти тижня. Царство небесне... На Хортиці відомий актор помер, впавши з коня

Уранці 23 березня дорогою до Хортиці з коня упав чоловік у костюмі козака. На жаль, отримані ним травми виявилися несумісними життям.

Віктор ЛейнертЗ'явилася інформація про особу загиблого чоловіка, і деякі обставини його смерті, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Як повідомили на офіційній Instagram-сторінці театру козацького бою "Січові козаки", мовиться про їхнього колегу Віктора Лейнерта.

"Наливайко, ти пішов як справжній козак, на коні. Хай земля тобі буде пухом. Ти – завжди з нами", – зазначили у театрі.

Також у мережі шириться інформація про деякі обставини його смерті – нібито козак їхав на коні, йому стало зле та він упав, проте у "Січових козаках" це не підтвердили.

Як розповіла представниця театру, усі причини смерті будуть відомими лише за результатами судово-медичної експертизи – дозвіл на розтин мають надати у понеділок, 25 березня. Попередньо медики лише встановили, що смерть могла настати внаслідок проблем із серцем.

"Ми припускаємо, що він міг померти на коні, а не впасти, як пишуть деякі видання. Перед цим з ним все було гаразд, і він навіть привітався з селянами. Він добре знав коней і прекрасно з ними порався. Був досвідченим козаком", – зазначила вона.

За словами колеги Віктора Лейнерта, він їхав на Хортицю сам (актори вранці забирають коней з театру та ведуть їх на місце вистави) та жодного напарника поряд не було.

Жінка додає, той, чоловік, якого ЗМІ називають напарником, насправді є водієм автомобіля, що проїздив повз – саме він дивився за кіньми, поки актора оглядали медики. Крім того, "швидку" на місце ніхто не викликав, а лікарі їхали чи то на виклик, чи з виклику та зупинилися, коли побачили, що на землі лежить чоловік.

Вікторові Лейнерту було 50 років. У нього залишилися дружина та двоє дітей. Як козак Наливайко він виступав на Хортиці, де демонстрував майстерність козацького бою. Також Віктор був відмінним вершником і брав участь у зйомках фільмів.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...