Хіти тижня. Царство небесне. Помер син української співачки (фото)

Помер син співачки Наталії Фаліон, учасниці колективу "Лісапетний батальйон". Трагічна подія сталася 29 жовтня, повідомляють Патріоти України.

Віктор Фаліон поруч зі своєю мамою працював у "Лісапедному батальйоні", виступаючи у ролі ведучого та проводячи конкурси. На своїй сторінці у мережі Фейсбук Катерина Кий опублікувала допис із сумною звісткою:

"Світла і вічна пам'ять тобі Вікторе!!! Ми всі були дуже вдячні, Наталії Фаліон, колективу Лісапетний Батальйон і Віктору Фаліон за концертну програму, яку ви провели у нашому селі. Сьогодні велике горе прийшло у сім`ю Наталії Іванівни. Помер, пішов у вічність її син Віктор, молодий, талановитий.Дорога Наталія Іванівна, прийміть наші співчуття. Нехай Господь допоможе і дасть сили Вам і всій вашій родині пережити цей біль!" . Поховали Віктора Фаліона сьогодні, 31 жовтня, у селі П'ятничани, що на Хмельниччині.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...