Хіти тижня. Царство небесне... Помер відомий український футболіст (фото)

На 75 році життя після важкої хвороби помер вихованець закарпатського футболу, один із найкращих крайніх захисників в історії львівської команди "Карпати" Іван Герег. Про це написав у Facebook спортивний журналіст Юрій Назаркевич, повідомляють Патріоти України.

"Не стало Івана Герега… На жаль, ще на одного менше стало гравця "Карпат", які 1969-го здобули унікальну історичну перемогу, здобувши Кубок СРСР. На 75 році життя після важкої хвороби помер вихованець закарпатського футболу, один із кращих крайніх захисників в історії львівської команди Іван Герег. У 1968-1976-х Іван Герег провів за "Карпати" у всіх турнірах 259 ігор. Після завершення насиченої кар'єри футболіста Іван Дмитрович у 1977-1987-х працював директором СДЮШОР "Карпати". Згодом почав займатися бізнесом і меценатством, зокрема долучився до побудови Церкви у селі Конопниця (Пустомитівський район), де і завершився його життєвий шлях…"

 1976-й. Іван Герег (в центрі) протистоїть нападникам московського "Динамо"
Колектив ФК "Карпати", ветерани і вболівальники львівського клубу висловлюють щирі співчуття рідним і близьким покійного Івана Герега. Похорон відбудеться у четвер, 6 грудня, у церкві села Конопниця. Початок – об 11:00.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...