Хіти тижня. Царство небесне... Помер відомий український спортсмен (фото)

Пішов з життя Заслужений майстер спорту СРСР з самбо, дворазовий Чемпіон світу з самбо, Заслужений тренер України, перший Чемпіон світу з самбо з України, Михайло Михайлович Юнак.

Помер старший тренер жіночої збірної України з самбо Михайло Юнак. Про це повідомив український самбіст Іван Васильчук на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.
Михайло Михайлович Юнак - 1946 року народження, самбіст, чемпіон і призер чемпіонатів СРСР, переможець Спартакіади народів СРСР, чемпіон світу, Заслужений майстер спорту СРСР. Був випускником Львівського державного університету фізичної культури. Вихованець тренера Михайла Евтушова. Закінчивши виступи, став старшим тренером жіночої збірної України з самбо.

Іван Васильчук написав: "Сьогодні пішов з життя справжній самбіст, Заслужений майстер спорту СРСР з самбо, дворазовий Чемпіон світу з самбо, Заслужений тренер України, перший Чемпіон світу з самбо з України, Михайло Михайлович Юнак. Вічна пам'ять, нехай земля буде пухом. Дуже шкода".

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...