Хіти тижня. Царство небесне... Помер відомий ветеран АТО і громадський діяч (фото)

В ніч з 7 на 8 липня в Кривому Розі в 16-й лікарні помер демобілізований боєць АТО Володимир Близнюк. До демобілізації криворожанин воював в зоні АТО в складі 17-ї танкової бригади.

Головний лікар 16-ї міської лікарні Ігор Криштопа розповів журналістам, що швидше за все причиною смерті бійця стала печінкова недостатність, передають Патріоти України.

Володимир Близнюк був активним громадським діячем. У нього була громадська організація "Сталеве братство". Криворожанин писав вірші, присвячені воїнам АТО, доглядав за стелою загиблих героїв.

Друзі померлого публікують в соціальних мережах його фотографії.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...