Хіти тижня. Царство небесне. Три роки бився, як лев: На Донбасі загинув 22-річний доброволець "Правого сектору"

Дмитро прожив дуже коротке, але героїчне життя. Врешті і віддав його за дорогу серцю Україну

25 травня внаслідок бойових дій загинув 22-річний доброволець Правого сектору Мар'ян Хитрий. Трагічною звісткою поділився командр 1-ї окремої штурмової роти Добровольчого українського корпусу Правий сектор Дмитро Коцюбайло, зі скорботою повідомляють Патріоти України.

Ротний зазначив, що загиблий доброволець провоював на Донбасі 3 роки і заслужив авторитет і повагу у товаришів. Пряма мова Дмитра Коцюбайло:

"Важко підібрати правильні слова та усвідомити, що людини з якою ти пліч о пліч три роки воюєш звільнюєш Українські землі від окупанта - більше нема.

Людину, яку поважали всі військові, людини, яка була авторитетом в підрозділі, щирим, врівноваженим, впевненим; людину яку ставили за приклад та на кого рівнялись - вбив московський окупант.
Вбив Захисника України, який покинув все - і став на захист СВОЇХ суверенних територій.

Я дуже хочу, щоб ви пам’ятали і знали, якою ціною здобувається мир.
Я дуже хочу, щоб ви пам’ятали, що ось такі молоді хлопці - сучасні Герої України, про подвиги та жертовність яких має знати кожен.

Сьогодні зранку російський ворог застосував артилерійські пушки калібру 122мм та 152мм по українським позиціям.
Внаслідок обстрілу загинув 22 річний боєць - доброволець Першої Окремої Штурмової Роти ДУК ПС - друг Хитрий.

Вічна слава Герою!"

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...