Хіти тижня. Царство небесне: У родині зіркового радянського співака велике горе

Відомий співак Юрій Шатунов лишився найближчої людини – з життя пішла його прийомна мати Галина Венедиктова.

Юрій Шатунов

Про це розповів на своїй сторінці в Instagram продюсер групи «Ласковый май» Андрій Разін. За його словами, прийомна мати співака померла 10 червня, передають Патріоти України.

«10.06.2018 року пішла з життя Венедиктова Галина Федорівна, заслужений вчитель Росії, віце-президент Міжрегіональної Молодіжної Громадської Організації “Сонячне коло“», – повідомив продюсер.

«Група “Ласковый май”, Юра Шатунов, Сергій Сєрков, Андрій Гуров, Олег Крестовский і я висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким покійної», – написав Разін.

Він додав, що Галина Венедиктова свого часу працювала директором інтернату, де навчалися всі учасники популярного колективу 80-х «Ласковый май». Юрій Шатунов залишився повним сиротою в 11 років. Його життя в інтернаті було не самим простим: багато хто вважав, що у юного Юри були всі шанси обрати не той шлях.

Опублікував: Олег Устименко

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...