Хіти тижня. "Це були росіяни": Мама зґвалтованої і вбитої "ДНРівцями" дівчинки розповіла жахливі подробиці (фото)

Мова йде про морських піхотинців з Росії. Нещасна сподівається на Захарченка в покаранні нелюдів. Одна у "поліції" "молодої республіки" лише розводять руками

26-го лютого жителька окупованого Єнакієвого Вікторія Максимова опублікувала "Вконтакте" пост про те, що на 23-е лютого її 14-річна дочка була до смерті згвалтована терористами "ДНР", повідомляють Патріоти України.

Жінка розповіла, що дізналася прізвища тих, хто творив безчинства: Сорокін А. С., Полей П. А., Івашка В.В і Сорокін П. А.Однак у місцевій "поліції" відмовилися їй допомогти, пояснивши це буцімто відсутністю доказів.

Після цього жінка звернулася до одного з ватажків "ДНР" Олега Березового, який займається у терористів гуманітаркою. Однак і від нього отримала відмову в грубій формі.

Жінка опублікувала скріншоти свого листування з окупантом, котрий визнав свою провину і навіть хизується скоєним, впевнений, що ніякого покарання не зазнає.

Крім того, жінка викинула скріншот із загрозливими повідомленнями, які вона почала отримувати. На неї вийшов користувач "ВКонтакте" з ніком "Денис Шевченко". Він представився одним із ґвалтівників - педофілів і заявив, що його звуть Сорокін Олександр Сергійович.

Зазначимо, що людина з таким ПІБ багато років переховується від органів правосуддя України. У 2002 році його звинувачували в умисному вбивстві (ст.115, ч.2), але затримати не зуміли.

Серед співчуваючих коментарів на сторінці Максимової "Вконтакте" є і багато звинувачень від пособників терористів. Вони стверджують, що жінка нібито придумала всю цю історію, щоб "очорнити Донбас" і взагалі все це фейк СБУ.

Журналісти зв'язався з Максимовою через соцмережу і трохи поговорив про те, що трапилося.

- Як вашу дочку звати?

- Її звуть Іра.

- Можете докладніше розповісти про 23-е лютого, коли вона пропала?

- Я її бачила 23-го з ранку. Вона захотіла поїхати в Новоазовськ, привітати знайомого, який служить у дев'ятому полку (терористів "ДНР", - Ред.) Я не хотіла її відпускати але вона мене не послухала.

- Пам'ятаєте, коли зв'язок з Ірою перервався?

- Зв'язок з нею урвався 23-го ввечері. А 24-го ввечері мені повідомили, що знайшли її тіло. По камерам відеоспостереження співробітники "поліції" виявили людей, з якими бачили мою дочку.

- Їх затримали?

- Так, їх затримали. Але через пару годин відпустили. У слідчого я намагалася добитися правди. Він зглянувся і дав мені їхні прізвища. Сказав: "Вирішуй все сама через Захарченка (ватажка" ДНР ", - Ред.) або через пресу". Пояснив, що зверху сказали цю справу зам'яти.

- А чому, не пояснив?

- Схоже, що ці нелюди росіяни, а не наші місцеві... і галас піднімати не хочуть.

- Саме тому Березовій так різко відреагував, коли ви звернулися до нього за допомогою?

- Я вже нічого не знаю. У мене дуже погане передчуття.

P.S. Незабаром з'явилась інформація про страшну розправу і над Максимовою-старшою. Захараст не заступився...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...