Хіти тижня. ''Це був не Путін!'': Сенсаційна заява про "поїздку" президента РФ по Кримському мосту

Президент Російської Федерації Володимир Путін не був присутній на відкритті незаконно побудованого окупантами Кримського мосту. Таку думку висловив старший науковий співробітник Інституту водних проблем Російської академії наук, гірничий інженер-гідрогеолог Юрій Медовар, припустивши, що замість нього був двійник, повідомляють Патріоти України.

"Путін, кажете? Я не впевнений, що це був Путін. Я дивився відео і не впізнав президента. Кругле обличчя якесь... Можливо, це був якийсь удмурт. Або один з двійників. Думаю, що Путіним ризикувати ніхто б не став. Коли він приїздить в якесь місто — всі водостічні люки заварюють. Бояться, що терористи підстрілять. А тут — міст. Раптом ракетою стрельнуть", — зазначив він.

Також експерт нагадав, що по мосту проїхало кілька навантажених вантажівок, причому в шаховому порядку. "Мабуть, для того, щоб не було великого навантаження. Як можна здавати міст після того, як по ньому проїхало кілька КАМАЗів? Треба було, наприклад, танки по ньому пустити, щоб переконатися, що він витримає. Але в Криму готуються до того, що рано чи пізно не витримає", — додав він.

Джерело: Факты

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.