Хіти тижня. Це ізоляція! У Росії почалася паніка через допінговий скандал

Легендарна російська легкоатлетка Олена Ісінбаєва очікує, що представників РФ відсторонять від всіх міжнародних змагань, якщо її країна не відкриє доступ до московської антидопінгової лабораторії, повідомляють Патріоти України.

Росія повинна зробити це до кінця року для повноцінного відновлення членства у Всесвітньому антидопінговому агентстві (WADA). "Якщо цього не станеться, то я не виключаю, що по відношенню до Росії будуть введені санкції, і тоді в нашому спорті настане траур. Наші спортсмени, як я розумію, взагалі не зможуть виступати на міжнародних змаганнях. І тоді про Олімпіаду-2020 можна забути", – наводить слова дворазової олімпійської чемпіонки ТАСС.

Також вона напророкувала масовий перехід російський спортсменів під прапори інших країн. "Ми бачимо, що ситуація поки не вирішена. А якщо катастрофа в нашому спорті дійсно настане, то деякі наші спортсмени почнуть міняти громадянство і відлітати жити до інших країн. І за це засуджувати їх буде не можна", – резюмувала Ісінбаєва.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...