Хіти тижня. "Це мотивує і по-людськи приємно": "На "передку" несподівано з'явився живий генерал", - волонтер

Командувач сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Сергій Попко особисто прибув на передній край оборони 54-ї бригади під Світлодарськом, щоб вручити українським воїнам державні нагороди.

Командувач сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Сергій Попко

Про це на своїй сторінці у Facebook пише волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

Він зазначив: "На одну з передових флангових позицій 1-го батальйону 54-ї бригади несподівано і без попередження приїхав командувач сухопутних військ генерал Сергій Попко.

Ніхто нікого не попереджав, тому бійці перебувають на позиції, займаються кожен своєю справою: хтось чистить зброю оскільки в будь-який час може початися провокація або обстріл, хтось готує їсти, хтось відпочиває після важкої ночі, хтось на позиціях спостерігає за противником. Відбувається повсякденна рутинна робота.

Коли генерал зайшов на позицію і пацани побачили хто до них реально приїхав - чесно кажучи злегка "охрініли". Вони ж ні разу скільки воюють, ніколи у себе в гостях живого генерала не бачили. А він спокійно приїхав на одній машині, без супроводу (на "нулі" саме так і треба їздити, щоб не привертати до себе багато уваги), зайшов у бліндажі, з кожним персонально привітався, поговорив, дізнався обстановку, подякував за службу, ... а потім прямо на позиції персонально нагородив бійців, потиснув руки, попрощався і поїхав.

Це все відбувалося не в штабі за кілька км від місця боїв, як зазвичай відбувається в таких випадках, а тут у полях Світлодарської дуги на самому "нулі", де реально все бачать спостерігачі ворога.

Другий день уже пішов, а бійці досі приємно шоковані) Командир каже: "Юро, я скільки воюю (на Світлодарській дузі він вже другорічник), вперше бачу як приїхав живий генерал і нагороджує нас тут, на нашій позиції, де ми перебуваємо цілодобово. Це дуже і дуже мотивує і по-людськи збіса приємно. Ми трохи шоковані".

Мисягін продовжив: "Тиждень тому в цьому ж батальйоні за знищену техніку ворога (БМП), бійці отримали заслужену бойову премію, на яку купили квадрокоптер. Зараз приїхали і вручили нагороди на самій передовій. Хороша практика. Повністю підтримую. Розвивайте її далі".

Опублікував: Олег Устименко

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...