Хіти тижня. "Це просто п***ць": Мережу обурила реакція поліції на "героїв паркування" в Харкові (фотофакт)

Поліцейські відмовилися реагувати на явні порушення, у мережі обурені бездіяльністю правоохоронців.

Фото: ФБ

У Харкові біля Сумського ринку багато машин припарковано на трамвайних коліях, при цьому поліція відмовляється реагувати на порушення. Про це на своїй сторінці в Facebook написав місцевий житель Макс Ржевський, повідомляють Патріоти України. Наводимо повний текст посту без змін:

"Возле Сумского рынка Харькова припаркована туча машин на трамвайных рельсах. Позвонил 102 и попросил прислать наряд, бо днем уже наблюдал трамвай упершийся в урода без номеров. Через 30 мин мне позвонил полицай и спросил зачем я их вызвал, если трамвая которым кто то с моих слов мешает нет?!

Я уточнил, стоят ли машины на рельсах? Сказали да стоят. Так они мешают проезду трамвая? Ответ меня убил. " а мы не знаем, трамвая нет." А парковка там запрещена?Да! А в ПДД есть пункт что нельзя парковаться и мешать проезду транспорта? Есть. А припаркованые машины мешают проезду трамвая? Не знаем, трамвая нет!

Они запаркованы на трамвайных рельсах???? Да, но трамвая нет, мы не знаем будут они ему мешать или нет. И вообще мы вам обьясняем, а вы сами с собой разговариваете. Грю прввила парковки нарушены? Выпишите им штраф хотябы. Ответ мы не можем-трамвая нет!!!!!@@!@

Я если честно, то ахуел до беспамятства. Снова позвонил 102. А мне сказали- хотите пожаловаться- экипаж вам щас перезвонит... и бросили трубку Кто то позже звонил, но я разговаривал с другим человеком".

"Це просто такий пісєц, що серйозно його сприймати вже не можна", "Принцип немає тіла немає справи або Ось коли вб'ють тоді і пишіть заяву", "Тю. Звичайні мусора. Профіта нема - нафіг треба ворушитися", - пишуть коментатори.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...