Хіти тижня. Це вам, дівчинко, не Америка: Зірку Голлівуду побили у Москві

Актриса Ліндсі Лохан отримала по обличчю, коли наблизилася до сім'ї з двома дітьми на вулиці - імовірно, сирійським біженцям.

Вона транслювала те, що відбувається в прямому ефірі в Instagram, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Своїм підписникам голлівудська зірка розповіла, що чоловік і жінка мають намір продати дітей. Лохан, яка вивчає іслам і говорить арабською, вигукнула: «Ви руйнуєте арабську культуру!». Коли актриса спробувала підійти до одного з хлопчиків, на відео пролунав вигук, потім звук удару. Після цього в кадрі з'явилася Лохан, що тримається за обличчя.
Запис вже видалений з аккаунта. В якому саме місці все відбувалося, не уточнюється. У соцмережах деякі припустили, що на відео - вулиці Дубая або Парижа, проте, за даними видання, актриса була в Москві.
Лохан відома за фільмами «Пастка для батьків», «Чумова п'ятниця», «Погані дівчата», «Божевільні гонки», «Поцілунок на удачу» і «Крута Джорджія». За оновленнями в акаунті артистки стежать понад 6,8 мільйона чоловік.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...