Хіти тижня. "Це ж, к*рва, народний депутат України, за якого ви, к*рва, завтра голосуватимете": Відомий блогер "накинувся" на Савченко (відео)

Якщо політик хоче займатися якоюсь дурнею, то він нею займається, переконаний блогер.

Фото: ЗМІ

Депутати почасти стають "ретрансляторами білого шуму", і народ це споживає. Про це сказав блогер та телеведучий Сергій Іванов у своєму відео у Facebook, згадуючи, зокрема, про Надію Савченко, повідомляють Патріоти України.

"Якщо політик хоче займатися якоюсь дурнею, то він нею займається. Подивіться на Ляшка, Юлію Володимирівну, те що робить Банкова, Надія. Вони у цьому контексті майже нічим не відрізняються.

Коли вона (Савченко - ред.) каже, що штурмові бомбардувальники (українські - ред.) крили площадні цілі на Донбасі, я їй ставлю запитання: "Які?" Вона каже: "Ви здали Крим, треба було воювати, а Донбас ви залили кров'ю". Я їй відповідаю: "Тобто ви звинувачуєте людей у тому, що вони залили Донбас кров'ю, при цьому кажете, що потрібно було залити кров'ю Крим? Чи навпаки?" Ставлю питання, вибиваю її з дискурсу смуги, яку вона обрала. І її це вкурвлює.

І вона мені каже: "Ти тупий". Ну який же я тупий, я просто намагаюся зрозуміти, к*рва, зміст того, що ти кажеш. Бо якщо ти говориш беззмістовні речі, то кому вони потрібні в цій країні? Тут популістів більше, ніж платників податків", - сказав блогер.

Подивіться на Ляшка, Юлію Володимирівну, те що робить Банкова, Надія. Вони у цьому контексті майже нічим не відрізняються "Багато разів бував за кордоном, державних установах Сполучених Штатів, Великої Британії, Євросоюзу. Чую, як говорять люди. Навіть найпопулістичніші британські популісти говорять змістовно, логічно. У нас виходить на трибуну ретранслятор білого, бл*ха, шуму і щось верзе. І всі вірять, кивають - ой клас, аплодують, наш нарід, як казав пріснопам'ятний Микола Янович. Коли ви дивитеся шоу, оцінюйте не лише красу цих промов, вдумуйтесь, аналізуйте, що говорять, цей потік свідомості... Це ж, к*рва, народний депутат України, за якого ви, к*рва, завтра голосуватимете. І це стосується не лише Савченко, а кожного депутата", - звернувся Іванов.


В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...