Хіти тижня. "Цей *удак може навіть не в курсі, що означають ці букви": Під Києвом виявили людину Жириновського

Вже немолодий чоловік або зовсім головою не думає або дійсно розділяє кровожерливі цінності "яструба" "руского міра".

Під Києвом помітили чоловіка в футболці з написом партії одного з лідерів Держдуми РФ, затятого українофоба, військового злочинця Володимира Жириновського - ЛДПР. ідповідні фото опублікував блогер Денис Казанський в Twitter, зазначають Патріоти України.

У користувачів такої прикид чоловіки викликав хвилю обурення.

"Треба було газу давати", "Цей *удак може навіть не в курсі, що означають ці букви", "Шпигун спалився", "Може це якась Львівська Дружина Право-радикалів?", "Здається на футболці написано *ідр" , - коментують українці.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...