Хіти тижня. Ця небезпечна звичка брати телефон з собою до туалету

Ви помиєте руки після туалету, але не помиєте мобільний телефон.

Якщо брати телефон в туалет, то можна поширити потенційно серйозні мікроби, через які ви або ваші близькі можуть піддатися захворювань. Про це повідомляє Health, передають Патріоти України.

"Бактерии есть везде в ванной - на кнопке слива воды, дверных ручках и сиденье унитаза. Вы помоете руки после туалета, но не помоете мобильный телефон", - рассказал уролог Джеймин Брамбатт.
Отмечается, что к телефону человек в среднем прикасается не менее 2,5 тысячи раз.
Согласно исследованиям ученых из Университета Аризоны, на телефоне есть в 10 раз больше бактерий, чем на крышке унитаза.
Так, исследование, опубликованное в журнале "Annals of Clinical Microbiology and Antimicrobials", показало, что 95% мобильных телефонов работников системы здравоохранения имели признаки бактериального загрязнения. Некоторые из них могли потенциально привести инфекцию вроде стафилококка.

Доктор посоветовал тщательно следить за своей гигиеной и ходить в туалет без своего девайса. Также рекомендуется протирать мобильные устройства антибактериальными салфетками и сухой чистой тканью.


Одні проблеми! ТОП-10 популярних авто, які не проїдуть без поломок навіть 160 тисяч км

п’ятниця, 20 вересень 2024, 23:40

Придбання автомобіля є серйозним фінансовим рішенням, особливо в умовах війни та постійного зростання цін. Надійність машини, що надасть змогу заощадити на ремонті є одним з ключових факторів при її виборі, передають Патріоти України. Експерт в галузі ...

Батько трьох дітей повернувся з Польщі та відмовився від мобілізації: Який вирок виніс суд

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:30

В Україні до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте відмовився від мобілізації. На суді він стверджував, що має хронічні захворювання і не може воювати. Про це йдеться у вироку Білопільського районного суду Сумської об...