Хіти тижня. Цілі полчища: Популярний український курорт атакували комахи (відео)

Така стихійна навала відбувається 1-2 рази в кінці травня.

Ілюстрація: ru.depositphotos.com

Після шторму, що затопив Кирилівку Запорізької області, курортне селище накрили полчища комарів. У мережі з'явилося відео з неймовірною кількістю комах. При цьому автор ролика запевнив, що ці комарі не несуть небезпеки людям, і це звичайне явище для цієї пори року, повідомляють Патріоти України.

"Комар-дзвінець в народі комар-одноденка. Для людей вони не є небезпечними. Кров не п'ють. Така стихійна навала відбувається 1-2 рази в кінці травня. Наступного дня їх підмітають і далі все гаразд", - пише Володимир М.

При цьому, де саме було відзнято відео, автор не повідомив. У той же час люди, що перебувають у курортному селищі, його слова категорично спростовують і кажуть, що нічого подібного ні на косах, ні в центрі селища немає. За їхніми словами, без комарів, звісно, "не обходиться", але їхня кількість нітрохи не більша, ніж зазвичай.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше в мережі з'явилися сумні фото популярного курорту у Криму.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...