Хіти тижня. Цілих немає: У "Дизель шоу" розповіли про стан акторів і що робитимуть далі

На відновлення акторам знадобиться від двох до чотирьох місяців, тому осінній тур доведеться перенести на початок наступного року.

Акторам шоу потрібен час на одужання. Фото: соцмережі.

Компанія на своїй офіційній сторінці в соцмережі "Фейсбук" розповіла, як планує далі побудувати свою роботу. Патріоти України пропонують вам дізнатися останні подробиці із цього допису. Далі - мовою оригіналу:

"Напомним, 20 октября произошло трагическое ДТП, унесшее жизнь актрисы Марины Поплавской.
Остальные актеры сейчас на реабилитации. Егор Крутоголов и Яна Глущенко выписаны из больницы, и проходят реабилитацию дома – у актеров переломы ноги и порваны связки. Саша Бережок находится дома с двумя переломами на ноге. Евгений Гашенко - с переломами пальцев ног. Евгений Сморигин - с вывихом пальцев, разрывом связок и компрессионным переломом позвонка. У Виктории Булитко (Victoria Bulitko) многочисленные ушибы. У Максима Нелипы переломы двух ребер и пальцев ноги. На восстановление актерам понадобится от двух до четырех месяцев.

В связи с этим «Дизель» принял решение о том, что осенний тур «Very Special Original Party» перенесен на начало 2019 года. Все билеты будут актуальны. Окончательные даты проведения концертов в городах Украины будут объявлены дополнительно. А также в расписании тура появятся новые города – следите за информацией. Спасибо всем, кто уже купил билеты на выступление "Дизель Шоу", кто верит и любит проект!

Подробности по концерту 30 ноября в Киеве - "Дизель Студио" объявит позже. Уже в эту пятницу, 26 октября, в эфире канала ICTV и на Youtube канале «Дизель Студио» выпуск «Дизель Шоу» будет посвящен Королеве юмора. В выпуске вы также увидите фрагменты ранее не изданных интервью и закулисных записей с концертов "Дизель Шоу". "Дизель Утро" вернется на следующей неделе".

Нагадаємо, що актор Олег Іваниця після трагічної загибелі Марини Поплавської вирішив залишити "Дизель шоу".

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...