Хіти тижня. "Цінуйте життя": На Франківщині сталася масштабна ДТП, багато загиблих

Водій Volkswagen наосліп виїхав на обгін на ухилі дороги через суцільну лінію розмітки, відразу в МАН.

У п'ятницю, 13 липня, в Івано-Франківській області сталася жахлива ДТП за участю фури MAN і Volkswagen Transporter T4, в результаті чого загинули чотири людини. Про це йдеться на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook, передають Патріоти України.

"Чотири трупи: водій Volkswagen наосліп виїхав на обгін на ухилі дороги через суцільну лінію розмітки, відразу в МАН. Двоє загинули миттєво. Двоє ще дихали, проте врятувати не вдалося...", - сказано в повідомленні.

Аварія трапилася близько 16:44 у селі Підкамінь. За попередніми даними, вантажівка рухалася на підйом у сторону міста Рогатин, а Volkswagen у протилежному напрямку. Transporter виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з фурою. Імовірно, водій мікроавтобуса не впорався з керуванням. Всі загиблі їхали в Volkswagen.

У даний час встановлюються всі подробиці аварії.

Опублікував: Олег Устименко

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.