Хіти тижня. "Тупа курка у спідниці": Міноборони потрапило в гучний скандал через образу дівчини-офіцера

Прес-служба оперативного командування «Захід» поставила лайк коментарю в соціальній мережі, в якому чинного офіцера однієї з бригад Наталю Мещерякову назвали «тупою куркою в спідниці».

Про цей інцидент на своїй сторінці в Facebook повідомила волонтер Марина Комарова, передають Патріоти України.

«Якби в прес-службі МО, ГШ або хто там займається реагуванням на критику в інтернеті, працювали люди з мізками, то реакція на викладений Ольгою Решетиловою пост про ситуацію з комбригом була б:«До відома прийнято. Буде призначена перевірка». І перевірка зайняла б невизначений час. І все», - написала вона.
Волонтер мала на увазі ситуацію з журналісткою Ольгою Решетилової, яку, за її словами, почали «мочити» за критику військового керівництва. «Але далі ще цікавіше. Оперативне командування «Захід» опублікувало пост (той самий, що повинні перепостити всі бригади) і отримало в коментарях конструктивну критику від чинного офіцера однієї з бригад Наталії Мещерякової. І тут вже почалося мочилово Наталії», - повідомила Комарова.
Вона виклала в якості доказу своїх слів кілька коментарів, які лайкнули прес-служба оперативного командування «Захід». «Це просто днище ЗСУ. Ох і гнійник розкрила Решетилова», - підсумувала Комарова.


Опублікував: Олег Устименко

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...