Хіти тижня. "Тут їдять нормальні люди, а для "русских" там у куті": Як туристів з РФ в Італії поставили на місце

Російські відпочивальники в черговий раз зганьбилися у ненависній їм "гейропі".

Російські туристи за кордоном. Ілюстрація:Bomba.co

В Італії російських туристів відчитали за те, що вони забрали їжу зі столу інших відпочивальників. Про це розповіла російська журналістка Наталія Ромашина на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

При цьому жінку, яка зробила зауваження туристам з РФ, журналістка називає "фашистською тіткою". "Сьогодні нас мало не відпі*дила італійська тітка. Вся справа в тому, що ми на сніданку взяли ковбасу з іншого столу, а він виявився лише для європейців, але не для росіян. Тітка, мабуть, згадавши заповіти Муссоліні, вжахнулася, закричала, що їжа для росіян тільки там, в тому кутку, а тут їдять нормальні люди", - розповіла Ромашина.

У коментарі під дописом інша росіянка теж поскаржилася на незадовільне ставлення до її співгромадян у Європі.

"Какой-то адочек. Мы сталкивались в немецком Ibis с разнесением "зал для завтрака европейских туристов" и "зал для завтрака российских туристов" и попыткой не доносить всякого сыра-ветчины, когда первый набег самых ранних и энергичных все выгреб", - розповіла в коментарі ще одна росіянка.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...