Хіти тижня. Тисячоголосе "Слава Україні!": Відома українська співачка і волонтер провела благодійний концерт у Маріуполі (фото, відео)

7 липня у залі ПК "Український дім" в Маріуполі під час благодійного концерту учасниці "Євробачення-2009" Анастасії Приходько переповнений зал хором кричав "Слава Україні!"

Про це на сторінці у Facebook повідомила волонтер з Маріуполя Галина Однорог, передають Патріоти України.

"Понад тисячу людей учора на концерті Анастасії Приходько в Маріуполі кричали "Слава Україні!" Пишаюся своїм рідним містом! Дякую Насті за шалену енергетику!!!" - написала вона, опублікувавши відео і фотографії.

Благодійний концерт співачки зібрав аншлаг. Приходько представила глядачам свою програму "Крила", у якій прозвучали як її авторські композиції українською та російською мовами, так і улюблені співачкою пісні Віктора Цоя.

Під час спілкування з глядачами співачка закликала маріупольців, незважаючи на ситуацію в країні, прагнути до позитивних змін у житті, починаючи "з себе". "Триває війна, усі втомилися, але ми є одне в одного, і це дуже важливо. Усе змінюється на планеті, але якщо у тебе є душа і любов, вони ніколи нікуди не подінуться", - сказала вона глядачам.

Під час виконання однієї з пісень вона вийшла в зал і потиснула руку кожному з морських піхотинців, які приїхали з передової на концерт. Гроші від концерту Анастасії Приходько направлять захисникам Маріуполя.

Опублікував: Олег Устименко

Австралієць здійснив заплив на каное виготовленому з величезного гарбуза (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 9:05

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі, повідомляє ABC News. . За словами Пікока, 407-кілограмовий гарбуз на ім'я Тормунд, названий на честь персонажа Гри престолів, став найбільшим гарбуз...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...