Хіти тижня. У бригаді "200-х" поповнення: У Росії жорстоко вбили бойовика "ДНР" (фото)

При невідомих обставинах у Москві вбили луганського бойовика Максима Бокаря. Про це заявив офіцер ЗСУ і блогер Анатолій "Штірліц" Штефан на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"14.11.18 поповнилася черговим бійцем. Бокар" Молот "Максим. Убитий в Москві при невідомих обставинах. Все буде Україна і перемога за нами!", - написав він.

Як пишуть на сайті "Миротворець", бойовик на прізвисько "Молот" народився 4 березня 1988 року. 2-ий армійський корпус (ЛНР) Луганськ.

А в ресурсі real-vin пишуть, що бойовик був по-звірячому вбитий при невідомих обставинах в Москві. А також вказує, що він брав участь у боях на Бахмутці в червні-липні 2017 року.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...